Analoge avonturen | #3

In de Analoge avonturen-serie deel ik – verrassend – mijn analoge fotografie. Want hoewel ik vooral met een digitale camera platen schiet, heb ik ook een grote liefde voor analoge fotografie. Mijn analoge camera gaat steeds vaker mee op pad in mijn dagelijks leven. In deze blog zie je meer van mijn zomer en herfst in 2019, want de tijd loopt in mijn geval altijd wat achter als ik analoog fotografeer. En dat heeft ook zo zijn charme.

Bloesem

De vorige blog in deze serie, die ik een poosje terug online plaatste, eindigde in de lente van 2019. Daar pakken we de draad verder op, te beginnen met wat fraaie bloesemfoto’s – die ontsnappen nooit aan mijn lens. Gespot tijdens een lange wandeling. En ik ga er meteen maar even in staan, is wat ik hier denk.

Mijn zomer in analoog beeld

Na de lente komt de zomer. En die is me een partijtje fijn. Met een heleboel parksessies, tuinsessies, eetsessies en drinksessies – toch wel de beste manier om mijn zomer van 2019 te omschrijven in woorden. En de beelden hieronder nemen je ogen mee op reis naar die momenten.

Op de Veluwe

Dan wordt het weer wat kouder, de echte zomerdagen zitten erop. Tijd voor truien, maar nog steeds zijn er mooie dagen buiten. Ik schiet mijn rolletje vol op de Veluwe, tijdens een lange wandeling daar met mijn vriend Remco. Ik vind het een plaatje, zo’n maïsveld – ook toen ik rond dezelfde tijd de bruiloftfotografie voor Lars en Auke deed, vormde zo’n veld de fraaie groene achtergrond.

Vervolgens breekt de herfst natuurlijk echt aan, gevolgd door de winter en de eerste maanden van 2020. Maar de foto’s die ik daarvan heb gemaakt staan nog op het rolletje dat nu in mijn camera zit. Nog even geduld dus tot er een nieuwe blogpost in deze serie aankomt.

Oh, wat heb ik toch een verlangen naar de zomerzon als ik deze foto’s bekijk. Hopelijk worden het voorjaar en de zomer van 2020 net zo fijn als die van 2019. Ben je ook toe aan fraaie plaatjes, een mooi portret bijvoorbeeld? Leuk – bekijk meer van mijn fotografie en ik hoor heel graag van je.

Bekijk meer • fotografie tekstovercontact

Volg Anna Schouten – Tekst & beeld op • InstagramFacebookBloglovin’

Heb je de vorige blogposts al gezien?
Ik ga fulltime
Bruiloft | Willem en Sanne

Vergelijkbare berichten