Beeld | De herfst tegemoet

Een wandeling door Utrecht, op een druilerige dag. Onderweg naar de binnenstad, zoals mijn vriend, Remco, en ik vaak zijn in het weekend. Nu we behoorlijk dicht bij de binnenstad wonen, is het prima te doen om de stad in te wandelen. Dat doe ik zelfs het liefst op deze manier; ik vind het fijner met de benenwagen dan op de fiets. Dit keer waren we onderweg naar Le Mini Who? – een muziekfestival, onderdeel van Le Guess Who?. Een middagje bandjes kijken. Zoals ik mijn middagen wel heel graag besteed!

Tijdens die wandeling bespraken we het festivalprogramma: waar wilden we heen, welke muzikanten wilden we zien? Toen nog niet wetende dat we later die dag een groep vrienden zouden tegenkomen en zo nauwelijks meer aan die besproken planning toekwamen. Op een paar muzikanten na.

Beeld | De herfst tegemoet

Iets met bij een café blijven hangen, omdat grotere groepen moeilijk in beweging te krijgen zijn. Voor ik het wist, had iemand al een nieuwe ronde bier besteld. En nog eentje. Ach, eigenlijk net zo gezellig. Bijkletsen was blijkbaar meer dan nodig.

Niet in de soep gelopen

Ook had ik mijn camera meegenomen, om tijdens de wandeling foto’s te maken. Zoals ik dat wel vaker doe – Utrecht en Remco zijn nu eenmaal heel fotogeniek. Maar nu nam ik de camera mee met een speciaal doel: de mooie, nieuwe RAINS tas van THEBAGSTORE moest op de foto. Fashionfotograaf voor een dagje.

Beeld | De herfst tegemoet

Dat fotografeerplan is, in tegenstelling tot het bandjes kijken, gelukkig niet in de soep gelopen. En kijk ‘m toch shinen, de tas! Hoewel het hier net lijkt alsof ‘ie van Remco is, is dat niet helemaal waar. Voortaan zal de tas zich op mijn rug bevinden. (Ok. Af en toe lenen is toegestaan.)

Beeld | De herfst tegemoet

Regenachtige dagen

Zoals de naam RAINS al een beetje doet vermoeden, is de tas ontworpen voor regenachtige dagen: de tas is waterbestendig. Dat is natuurlijk meer dan handig in de herfst. Wandelingen maak ik namelijk iedere dag, onderweg naar stage – en dus niet alleen in het weekend als ik naar de stad ga voor gezelligheid.

Beeld | De herfst tegemoet

Daar komt bij kijken dat ik regelmatig door een plensbui loop. Met steeds weer de angst dat de spullen in mijn tas het water niet zullen overleven. Fijn vind ik het dan ook dat dat niet langer het geval is. Voel me zo helemaal klaar voor die winterse maanden, hopelijk gevuld met nog een heleboel gezellige wandelmomenten.

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met THEBAGSTORE.


Bekijk meer • fotografie
tekstovercontact

Volg Anna Schouten – Tekst & beeld op • InstagramFacebookBloglovin’

Wat vind jij van de tas?

Heb je de vorige blogposts al gezien?
Persoonlijke herinnering | De grote verhuizing
Analoge avonturen | #1
• 
Puik Project | Je tuin delen met Jouw Stek

Vergelijkbare berichten