Bruiloft | Floranne en Roos

Aan het eind van de zomer mocht ik de bruiloft van Floranne en Roos vastleggen. Een sfeervolle dag vol lieve woorden, warme zonnestralen, stevige knuffels, zelfgemaakt eten en een gezellig feest. Het plaatje was compleet! Genoeg tekst voor nu de foto’s spreken immers voor zich.

De locatie

Floranne en Roos gaven elkaar het ja-woord op een heel mooie locatie, net buiten Amsterdam. Op een boerderij: tussen de grasvelden, in alle rust, werd hier hun speciale dag gevierd. Natuurlijk ook een wonderschone omgeving om foto’s te maken! Met zijn drieën knepen we er halverwege de dag even tussenuit om dit vast te leggen.

Een van de stallen was omgetoverd tot bruiloftszaal. Dat ging natuurlijk niet zomaar, dus waren familie en vrienden voorafgaand al urenlang bezig geweest met de aankleding. De tafels waren netjes gedekt, met fleurige bloemen voor gezelligheid, en een groot gordijn zorgde voor een rustige achtergrond. Slingers en gevouwen vogels versierden de muren en het plafond. Dat beetje stro dat er nog op de grond lag, zorgde voor karakter.

Het grote moment


Floranne en Roos kwamen de zaal binnen, ieder vanuit een eigen kant. Toen was al gauw het grote moment daar! Het stel las elkaar mooie woorden voor, vol dierbare herinneringen en wensen voor de toekomst. Ze schoven prachtige ringen om elkaars hand.

Lieve woorden

Niet alleen Floranne en Roos kwamen aan het woord, ook een groot deel van de familie en vrienden droeg stukjes voor. De dag was er zo mee gevuld. Zelfgemaakte liedjes, grote fotolijsten en natuurlijk lieve woorden: er kwam een boel voorbij.

Het diner

Later op de dag werd er gegeten: een zelfgemaakt diner, waarbij iedereen iets mee mocht brengen. Van sushi tot quiches – gesmuld werd er zeker. En ook aan de dinertafel ging het opvoeren van de stukjes vrolijk verder, en werd er volop gekletst. Herinneringen delen, dat is waar het op zo’n dag ook om gaat.

Feesten maar!

De mooie dag van Floranne en Roos werd afgesloten met een feest: dansmoves en meezingen alom. Maar het begon rustig, met een liefdevolle openingsdans. Al konden Floranne en Roos het niet laten om toch zachtjes mee te zingen. Het was het startsein voor de rest van de gezellige avond, die voor de gasten werd afgesloten met een logeernacht op een camping.

Floranne en Roos, bedankt dat ik bij jullie mooie dag mocht zijn!
Wil je zelf op de foto? Leuk! Neem contact op

Bekijk meer • fotografie tekstovercontact

Volg Anna Schouten – Tekst & beeld op • InstagramFacebookBloglovin’

Heb je de vorige blogposts al gezien?
• Event | Utrecht ontdekken met Waar Utrecht Eet
Beeld | Eva op de kiek

Gerelateerde berichten

Vergelijkbare berichten