Bruiloft | Willem en Sanne

Op een hele mooie dag in het afgelopen jaar, op 14 september, trouwde dit knappe stel. En hoewel ik de foto’s al lang en breed heb aangeleverd, heb ik er hier nog maar weinig van gedeeld. Tot nu: in deze blog vind je een grote verzameling aan foto’s van deze beeldschone bruiloft. Van de ontroerende ceremonie tot het plezier op de dansvloer: bekijk meer.

De voorbereidingen

We beginnen de dag op een wel heel mooie plek: Sonnenborgh in Utrecht. Wát een locatie – daar gaat mijn fotografenhart toch echt sneller van kloppen. Hier worden de ceremonie en het diner gehouden. Maar eerst is het natuurlijk tijd voor wat kiekjes van de voorbereidingen en de omgeving.

De ceremonie

Dan is het grote moment daar: de ceremonie gaat van start. Al toegezongen komen Sanne en haar vader de ruimte binnen, terwijl Willem ze op staat te wachten. Er volgen prachtige, ontroerende woorden en geloftes. Dan is het zover: het ja-woord. En blij dat ze zijn met die mooie ringen! Het is magisch om dit als trouwfotograaf vast te mogen leggen.

Bellenblaas en borrel

Wat het wel héél goed doet op de foto? Bellenblaas! De gasten wachten het stel op – en zodra ze eraan komen, blazen maar. Echt een feest! Net als de borrel die volgt, buiten in de fijne septemberzon.

De kiekjes tussendoor

Dan is het tijd voor een van mijn lievelingsmomenten als bruiloftfotograaf: de fotoshoot – tussen de bedrijven door. Even een moment apart met het stel, om hun liefde, de outfits en de omgeving goed op de kiek te zetten. En als dat ook nog eens langs de Utrechtse singel gebeurt, is het plaatje al gauw compleet.

Aan tafel!

We gaan terug naar binnen, waar het diner klaar staat. Willem en Sanne trakteren hun gasten op een heerlijk en uitgebreid etentje, waar urenlang gezellig kletsen aan de tafels bij komt kijken. En als de chocolaatjes op tafel worden gezet? Aanvallen maar! Het diner passeert natuurlijk niet zonder dat er de nodige stukjes worden opgevoerd: die vormen op de bruiloft toch altijd weer een grappig en memorabel moment. Proost en plezier!

Als de avond valt

En als de zon langzaam ondergaat? Dan is dat natuurlijk een uitgelezen moment om nog een páár foto’s van het bruidspaar te schieten. Qua timing komt het perfect uit: onderweg van de daglocatie naar de avondlocatie piepen we er nog even tussenuit. Gauw tien minuutjes wat laatste afzonderlijke foto’s maken – voor het feest echt losbarst. En wat is het fraai, met op de achtergrond de lage zon tussen de bladeren. Een beeldige omgeving voor een loveshoot tijdens de bruiloft.

Het feest kan beginnen

… want Willem en Sanne gaan naar binnen! Het feest wordt gevierd in hostel Stayokay in Bunnik. Precies: mét aansluitend logeerpartijtje dus. En ook dit is weer een fraaie locatie, waar nog urenlang flink gedanst, gezongen en gefeest wordt.

Het was echt een beeldschone, mooie dag. Willem en Sanne, ik wil jullie bedanken dat ik bij jullie bruiloft mocht zijn! Op zoek naar een fotograaf voor jouw bruiloft of voor andere momenten? Ik leg het graag vast, neem contact met mij op!

Bekijk meer • fotografie tekstovercontact

Volg Anna Schouten – Tekst & beeld op • InstagramFacebookBloglovin’

Heb je de vorige blogposts al gezien?
Analoge avonturen | #2
Verliefd | Nils en Eva

Vergelijkbare berichten