Event | Cornelis Serveert

Een aantal maanden terug fotografeerde ik een evenement voor Cornelis Serveert – het leek me leuk om hier nog eens wat beelden van te delen op de blog. Het was een zakelijk evenement, iets waar ik ook zeker fotografie voor kan verzorgen. Hoe dat eruit ziet? Je ontdekt het in deze blogpost!

Cornelis Serveert helpt organisaties om toekomstbestendige keuzes te maken. Ditmaal ging het om een bijeenkomst van beleidsmedewerkers van de provincie Utrecht, over een regionale samenwerking. De locatie? Een fraaie zaal in het gemeentehuis van Woerden.

Een gezamenlijke introductie, het ijverig werken in groepjes, het overleg tussen de deelnemers: de afwisseling maakt dat ik dol ben op evenementenfotografie. Genoeg te zien, een heleboel om vast te leggen. Leuk dat ik jullie mocht helpen met het beeldverslag, Cornelis Serveert!

Heb je ook een evenement op de planning staan waar je een fotograaf voor zoekt? I’m your girl voor persoonlijke, ongedwongen en sfeervolle foto’s. Lees meer informatie op mijn pagina over fotografie voor evenementen en lifestyle – en ik zou het heel leuk vinden om van je te horen!

Bekijk meer • fotografie tekstovercontact

Volg Anna Schouten – Tekst & beeld op • InstagramFacebookBloglovin’

Heb je de vorige blogposts al gezien?
Nieuw | Fotoalbums
Dagen van binnenblijven

Vergelijkbare berichten