Mijn diensten als tekstschrijver

Waar kun je mij als freelance tekstschrijver voor inhuren?

copywritING
bloggeN
redactIEWERK
REDIGEREN

Wil jij pakkende teksten die lekker weglezen? Ik schrijf ze met liefde.

Prikkelende teksten voor je website, webwinkel, blog, sociale media, nieuwsbrieven, advertorials, producten, flyers, brochures of persberichten: ik ga er graag mee aan de slag. Zowel een korte als een langdurige samenwerking is mogelijk, afhankelijk van jouw wens.

Ik richt me op uiteenlopende invalshoeken en weet altijd de juiste tone of voice te vinden, die past bij de doelgroep. Van short copy over plantenbakken tot uitgebreide blogs over psychologische behandelvormen. Professioneel en zakelijk waar nodig, maar net zo goed creatief en verfrissend.

Uiteraard vergroot ik jouw online vindbaarheid, door als SEO tekstschrijver bijpassende zoekwoorden op de juiste manier in het verhaal te verwerken. Zo kan jouw bedrijf groeien: tekst speelt hierin een belangrijke rol!

tekstschrijver inhuren VOOR:

copywritING

Overtuigende teksten nodig? Van short copy tot long copy: ik weet de lezer te grijpen met toegankelijke, interessante en begrijpbare teksten. Ghostwriter inhuren? Helemaal prima, ik schrijf in het geheim jouw verhalen.

bloggeN

Informeren en amuseren: creëer impact met relevante, aantrekkelijke blogs. Je geeft je bedrijf een gezicht – dáár ligt de kracht van deze tekstvorm. Je kunt mij als blogger inhuren voor de creatie van content voor individuele blogs en doorlopende blogseries.

REDACTIEWERK

Naast commerciële teksten schrijf ik ook meer informatieve en diepgaande verhalen als redacteur of journalist. Denk aan interviews, achtergrondverhalen, nieuwsartikelen, longreads, recensies, sfeerverslagen en reportages.

REDIGEREN

Missen in jouw verhaal nog net de puntjes op de i? Of ben je bang dat je tekst fouten bevat? Ik zorg dat jouw alinea’s logisch in elkaar steken. Er gaat geen spellingsfout aan mijn neus voorbij en dubbele spaties of verkeerd geplaatste komma’s pik ik overal uit – met plezier zelfs.

Dit zeggen anderen:HET IS ERG FIJN OM MET ANNA SAMEN TE WERKEN. ANNA IS ERG CREATIEF EN KAN VAN ELK ONDERWERP EEN LEUK EN GOED ARTIKEL SCHRIJVEN. ZE KOMT ALTIJD DE GEMAAKTE AFSPRAKEN NA EN LEVERT DE TEKSTEN OP TIJD BIJ MIJ AAN. ALS ER ONVERHOOPT WIJZIGINGEN IN TEKSTEN ZIJN VANAF MIJN KANT, PAKT ANNA DIT ZONDER PROBLEMEN OP.’

Jelisa Hessels, publisher manager Seeders
Het is enorm fijn om met Anna samen te werken. De kwaliteit van de content is meer dan uitstekend, de blogonderwerpen zijn keer op keer creatief bedacht en ze werkt ook erg stipt. Verder is de communicatie ook altijd duidelijk.’

DANNY BIJL, EIGENAAR DB ONLINE MARKETING
Mijn expertise

001.

Professioneel

Ik heb veel ervaring, want ik werk al jarenlang met tekst. Ook mijn bachelor Communicatiewetenschappen en master Journalistiek dragen bij aan mijn expertise.

002.

Nauwkeurig

Ik ben absoluut een pietje-precies. Mijn teksten zijn doordacht, foutloos en netjes opgemaakt. Daar bespaar jij flink wat tijd mee. Ook geeft dit de teksten een vakkundige uitstraling.

003.

Veelzijdig

Ik kan over een heleboel onderwerpen schrijven – en heb dat ook al eerder gedaan. Creatief of commercieel. Serieus of speels. B2C of B2B. Kort of lang. Kom maar op!

Dit zeggen anderen:‘Anna schrijft blogs voor op onze site. Daar zijn we heel blij mee, want Anna is ten eerste een spontane en prettige collega om mee samen te werken. Daarnaast werkt ze zeer nauwkeurig en verdiept zich volledig in de onderwerpen waar ze over schrijft. Ze doet onderzoek en kijkt naar wat voor de lezer interessant is. Ook denkt ze met je mee en durft in het schrijven van blogs de lead te nemen. Je kunt het met volle vertrouwen aan haar overlaten.’


Ilse Mennen, neuropsycholoog en eigenaar BrainNetwork
‘Anna werkt consciëntieus, is stressbestendig en inhoudelijk zeer solide. Ze bleek in staat invulling te geven aan de nieuwe functie online redacteur corporate binnen de VPRO. Ze was in deze rol onder meer verantwoordelijk voor de voorpagina van vpro.nl, de wekelijkse nieuwsbrief naar 100k+ abonnees, het online jaarverslag en vpro.nl/nieuw.’

Annica Peeters, teamleider online VPRO

Samenwerken? Leuk!