Ik ga fulltime

2020. Het wordt me het jaar wel. Na een enorm fijne tijd als webredacteur bij de VPRO (ik ga mijn lieve collega’s en het bedrijf heel erg missen!), ga ik nu fulltime in mijn eigen bedrijf werken. Als fotograaf en tekstschrijver.

Anna Schouten - Tekst & beeld - portretfotografie

Yes! Ik heb er heel veel zin in: het is toch wel een grote droom die uitkomt. Spannend, natuurlijk – maar ik voel vooral enthousiasme. En het betekent dat ik nu ook een boel meer ruimte heb om nieuwe klussen aan te nemen. Ben of ken je iemand die graag op de kiek wil – alleen of samen -, of die fotografie nodig heeft voor een evenement? Of juist iemand die verlegen zit om teksten voor een organisatie, site of sociale media? Holler at me! Op deze (vernieuwde!) site vind je meer informatie en mijn portfolio.

Klinkt goed? Leuk, ik hoor heel graag van je. Neem contact met mij op!

Bekijk meer • fotografie tekstovercontact

Volg Anna Schouten – Tekst & beeld op • InstagramFacebookBloglovin’

Heb je de vorige blogposts al gezien?
Bruiloft | Willem en Sanne
Analoge avonturen | #2

Vergelijkbare berichten