Loveshoot | Mike en Michelle

Struinen over wandelpaadjes tussen het groen, hier en daar een foto schieten – een loveshoot is een feestje. Ik mocht dit lieve stel fotograferen tijdens een koppelshoot op een van die laatste mooie nazomerdagen. We maakten de romantische foto’s voor de verloving in Amelisweerd, bij Utrecht. Een van mijn lievelingsplekjes als fotograaf. Kijk je mee naar de beelden van de loveshoot tijdens golden hour?

Loveshoot buiten: in de natuur

Waar ik het liefst foto’s schiet voor een loveshoot? In de buitenlucht! Als het weer het toelaat natuurlijk. En dat was nog even spannend, op de nazomerdag tijdens de fotografiesessie voor dit mooie stel, Mike en Michelle. De dagen erna was er flink wat regen voorspeld – we hadden nog nét het geluk dat de stralende zon scheen. En dat geeft de foto’s een gouden randje.

Rustig heen en weer lopen, de armen om elkaar heen slaan, samen lachen of een zoen geven: bij mijn fotoshoots voor een stel maken we er gewoon een ontspannen, gezellig uurtje van. Want ik vind het heel belangrijk dat jullie als jezelf op de foto staan. Zo puur en liefdevol mogelijk, met warme beelden. Bang dat je niet fotogeniek bent? Geen zorgen: we nemen de tijd, maken er een leuke sessie van en ook jij gaat stralen tijdens de fotoshoot. Op mijn fotografiepagina vind je onder het kopje ‘loveshoot‘ meer informatie over de romantische fotografie.

Golden hour loveshoot

Het licht was magisch tijdens deze golden hour loveshoot in Utrecht. Hoe het op de bladeren van de bomen scheen, en op het hout van de brug hieronder. Over die brug gesproken: herken je ‘m toevallig van de bruiloftfotografie die ik voor Willem en Sanne deed? Ook zonder trouwkleding is het een plaatje om daar te poseren. Met ál dat groen op de achtergrond.

Fotografie verloving: de ringen

Bij een fotoshoot voor een verloving is het natuurlijk wel zo belangrijk om de ringen te fotograferen. De handen bij elkaar, met het pronkstuk om de vingers goed in beeld. En als ik de ringen ten slotte nog even tussen het groen mag vastleggen, zoals op de laatste foto, ben ik als fotograaf helemaal gelukkig. Zo is de loveshoot voor de bruiloft compleet.

Wil je ook een fotoshoot zoals een loveshoot? Op zoek naar een fotograaf voor jouw portret, verloving, bruiloft of voor andere dierbare momenten? Ik zet je, alleen of samen, met liefde op de kiek – neem contact met mij op!

Bekijk meer • fotografie tekstovercontact

Volg Anna Schouten – Tekst & beeld op • InstagramFacebookBloglovin’

Heb je de vorige blogposts al gezien?
Nieuw | Fotografie voor horeca
Analoge avonturen | #4

Vergelijkbare berichten