Nieuw | Fotoalbums

Als liefhebber van analoge fotografie houd ik me al langer bezig met het afdrukken van foto’s, die ik vervolgens in fotoboeken stop. En zo’n fotoalbum is zó waardevol – bestaande uit herinneringen die keer op keer met plezier bekeken kunnen worden. Dat is natuurlijk net zo goed het geval bij foto’s die digitaal zijn geschoten! Daarom kun je sinds kort fotoalbums bij mij bestellen. Ik ontwerp met liefde een mooi fotoboek voor je – bijvoorbeeld als ik je bruiloft fotografeer. Maar er zijn meer mogelijkheden!

Eerlijk is eerlijk: digitale fotografie is hartstikke handig en fijn, maar toch is het zonde dat die foto’s vaak in vergeten computermappen terechtkomen. Door een fotoboek te laten maken van een bijzondere gebeurtenis, ga je toch al gauw anders om met het beeld. Het heeft iets magisch om door zo’n fotoalbum te bladeren: het maakt de foto’s waardevoller. Een aanrader dus!

Ik maak graag een fraai fotoboek voor je. Van je trouwfotografie bijvoorbeeld. Of met portretten van je gezin. Natuurlijk als ik je fotograaf ben, maar net zo lief als ik de foto’s niet heb gemaakt – denk bijvoorbeeld ook aan vakantiefoto’s.

Wat krijg je, als je voor een fotoboek van mijn hand kiest? Een luxe, goed gevuld en stevig fotoalbum van een hoge kwaliteit. Ik maak een stijlvol en minimalistisch ontwerp. Voor een tijdloos boek zonder poespas. Om jarenlang van te kunnen genieten. Een tip: doe ‘m cadeau aan opa en oma bijvoorbeeld. Of hou ‘m natuurlijk lekker zelf!

Klinkt goed? Leuk! Klik verder en lees alle verdere informatie over een fotoboek bestellen – ik hoor heel graag van je als je hier interesse in hebt.

Bekijk meer • fotografie tekstovercontact

Volg Anna Schouten – Tekst & beeld op • InstagramFacebookBloglovin’

Heb je de vorige blogposts al gezien?
Dagen van binnenblijven
Analoge avonturen | #3

Vergelijkbare berichten