Privacyverklaring

Anna Schouten van Anna Schouten – Tekst & beeld is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Ik, Anna Schouten van Anna Schouten – Tekst & beeld, neem je privacy en veiligheid erg serieus. Hieronder is in een zo duidelijk mogelijke taal genoteerd welke gegevens ik verwerk, wat ik er mee doe en welke stappen ik onderneem om deze gegevens te beschermen. 

Bedrijfsnaam
Anna Schouten – Tekst & beeld

KvK-nummer
65749847

Vragen of een verzoek indienen?

Hieronder vind je mijn contactgegevens:

contact@annaschouten.com
+316 – 36 49 56 62

Het verwerken en bewaren van persoonsgegevens

Ik verwerk je persoonsgegevens doordat je gebruikmaakt van mijn diensten en/of omdat ik deze gegevens van jouzelf heb verkregen. Heb je contact met mij opgenomen, per e-mail, telefoon, mijn contactformulier, WhatsApp of sociale media, dan heb ik van jou gegevens ontvangen. Deze verwerk ik om te kunnen reageren op jouw bericht aan mij.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

– Voor- en achternaam
– E-mailadres
– Telefoonnummer (vast en/of mobiel)
– Skype-naam
– Adresgegevens
– Gegevens over jouw activiteiten op mijn website
– IP-adres
– Internetbrowser en apparaattype
– Sociale media accountnamen
– Foto’s die ik in opdracht van jou maak
– Portretten bij het achterlaten van een reactie op mijn blog, wanneer je Gravatar gebruikt
– Bankrekeningnummer
– Bedrijfsnaam (eenmanszaken en VOF’s)
– KvK-nummer (eenmanszaken en VOF’s)
– BTW-nummer (eenmanszaken en VOF’s)
– Klantnummer, opdrachtnummer, offertenummer en factuurnummer (eenmanszaken en VOF’s)

Ik verwerk jouw persoonsgegevens om tijdens en na het uitvoeren van opdrachten met je te communiceren over de voortgang en om het eindresultaat op te leveren, waarbij gegevens noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de overeenkomst die met jou is aangegaan. Ik verwerk je persoonsgegevens alleen wanneer dat volgens de AVG en UAVG mag en alleen voor de doeleinden die ik hieronder heb beschreven.

Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarmee ik de persoonsgegevens verwerk:

– Om je te kunnen e-mailen, bellen, WhatsAppen of via sociale media contact op te kunnen nemen indien dit nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voeren
– Voor het leveren van mijn diensten en producten (online en/of offline)
– Om je te kunnen informeren over wijzigingen van mijn diensten en producten
– Voor het gebruik van foto’s van jou voor mijn portfolio, website en sociale media, uitsluitend na het ontvangen van jouw toestemming hiervoor
– Voor het gebruik van foto’s van jou voor een demo-fotoalbum, uitsluitend na het ontvangen van jouw toestemming hiervoor
– Om een offerte op te stellen en te versturen
– Om een factuur op te stellen en te versturen voor jouw betaling
– Op de blog worden gegevens (naam, e-mailadres, website, IP-adres en portretfoto wanneer je gebruikmaakt van Gravatar) verwerkt als je een reactie onder een blogpost achterlaat

Zonder je persoonsgegevens, waaronder je naam, adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer, kan ik mijn werk niet uitvoeren. Zonder je persoonsgegevens kan ik je daarom niet verder helpen. Er zal zonder je persoonsgegevens geen overeenkomst tot stand komen, aangezien ik in dat geval geen dienst kan leveren.

Ik bewaar je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld, of dan nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Het delen van persoonsgegevens met derden

Ik verkoop jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor mijn verwerkers, de uitvoering van de overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Hieronder vind je de ontvangers van persoonsgegevens, waaronder mijn verwerkers:

– Hosting van mijn website
– WordPress
– WeTransfer
– Boekhouder
– Mailservers
– Telefoondiensten
– Betaaldiensten
– Bezorgdiensten

Cookies

Anna Schouten – Tekst & beeld gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst van je computer, tablet of smartphone. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website worden teruggestuurd wanneer je de website opnieuw bezoekt. Mijn website gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit: voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt. Daarnaast plaats ik cookies die jouw surfgedrag bijhouden, zodat ik op maat gemaakte content kan aanbieden voor een betere website-ervaring.

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: [https://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].

Dit zijn de cookies die ik gebruik:

Functionele cookies – Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Analytische cookies – Omdat ik graag wil weten hoe mijn bezoekers de website gebruiken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren, gebruik ik cookies die jouw surfgedrag bijhouden. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst (Google Analytics). Ik heb alle gegevens geanonimiseerd en de gegevens worden niet doorgestuurd naar aanvullende Google diensten of derde partijen.

Sociale media cookies – Ik wil het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om content van deze website te delen via sociale media als Facebook en Instagram. Dit kan door middel van een aantal sociale media buttons. En als je een reactie op mijn website achterlaat, kun je daar met Gravatar een foto van jezelf bij laten plaatsen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ik informeer je graag over de rechten die je hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Inzage, rectificatie en wissing

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens ik van je verwerk en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of wissen.

Beperking van de verwerking

Je hebt het recht mij te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, ik jouw persoonsgegevens niet meer nodig heb of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Gegevensoverdraagbaarheid

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens van mij in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm van een computerbestand te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je mij toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken.

Toestemming intrekken

Heb ik je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Je kunt een verzoek tot inzage, rectificatie, wissing, beperking van de verwerking, intrekking van je toestemming, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of bezwaar op de verwerking van je persoonsgegevens sturen naar contact@annaschouten.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik je om een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN) onleesbaar. Dit ter bescherming van je privacy. Ik reageer zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Ik wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: [https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons].

Hoe ik persoonsgegevens beveilig

Ik neem de bescherming van jouw persoonsgegevens serieus en ik neem passende organisatorische en technische maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking, ongeoorloofde wijziging en andere vormen van onrechtmatige verwerkingen tegen te gaan. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk. Denk hierbij aan het beveiligen van computers, telefoons, de website d.m.v. een SSL-verbinding, (externe) harde schijven, e-mailadressen en sociale media accounts, met bijvoorbeeld wisselende en sterke wachtwoorden en tweestapsverificatie.

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met mij via contact@annaschouten.com.

Links

Op deze website tref je links naar externe websites aan. Door op een link te klikken, ga je naar een website buiten mijn website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruikmaken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Het wijzigen van de privacyverklaring

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 29 februari 2020. Het kan zijn dat ik de privacyverklaring moet wijzigen, bijvoorbeeld omdat ik een andere werkwijze ben gaan hanteren. Ik, Anna Schouten van Anna Schouten – Tekst & beeld, kan daarom te allen tijde wijzigingen doorvoeren in deze verklaring.

Ik zal de nieuwe privacyverklaring altijd op deze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zal ik de wijzigingen ook direct met jou communiceren.