Reis | Roads of Mallorca

In september was ik op vakantie op Mallorca, waar je in de vorige blog al meer over las. Tijd voor nog een verhaal, bestaande uit een ode aan de Mallorcaanse wegen. We reden prachtige routes, onderweg naar verschillende stadjes en stranden, overal over het eiland te vinden. In deze blog zie je de foto’s die ik vanuit de auto nam.

Mijn vriend rijdt, ik schiet de platen. In de huurauto die, tot Remco’s genoegen, heel snel optrekt, met hard de muziek aan. Een playlist van onze eerdere autovakantie in Italië klinkt door de speakers: boordevol nummers die we een jaar geleden dagelijks draaiden, maar nu soms alweer bijna waren vergeten. Heerlijk dat roadtripgevoel. Zorgeloos kilometers maken, je de ogen uitkijken.

Van berglandschappen tot bossen, van paden vol cactussen tot kleine boerendorpjes met wollige schapen in de weilanden, en van straten door oude of juist hypermoderne plaatsen tot wegen die lijnrecht naar de zee leiden. Het is er allemaal. Waar ik voorafgaand aan de reis niet zulke hoge verwachtingen had van het Mallorcaanse landschap, verbaas ik me tijdens de vakantie over de prachtige uitzichten.

Goed, dat zijn genoeg woorden. De beelden spreken immers voor zich. Doe alsof je in de bijrijdersstoel zit – en geniet van het mooie Mallorca.

Het was een heerlijke reis: helemaal opgeladen kwamen we weer terug in Nederland. Mallorca heeft mijn verwachtingen overtroffen. En natuurlijk vind ik het leuk om hier mijn reisfotografie te delen. Op zoek naar een fotograaf voor jouw bedrijf, evenement of voor andere momenten? Heel leuk, neem contact met mij op!

Bekijk meer • fotografie tekstovercontact

Volg Anna Schouten – Tekst & beeld op • InstagramFacebookBloglovin’

Heb je de vorige blogposts al gezien?
Reis | Vakantie op Mallorca (uitgebreid reisverslag)
Beeld | Broodjes bakken

Gerelateerde berichten

Vergelijkbare berichten