Trouwfotografie Arnhem | Merel en Meri

Op de mooie, winterse dag 9 februari 2021 trouwden Merel en Meri. Met het oog op de coronamaatregelen hield het stel de bruiloft klein, maar nog altijd vond er een feestelijke ceremonie plaats. De locatie? Het Stadhuis in Arnhem. Als trouwfotograaf mocht ik de bijzondere dag van Merel en Meri vastleggen, mét voorafgaand een winterse loveshoot. In de sneeuw! Kijk je mee?

Loveshoot - verlovingsshoot - fotograaf Utrecht

Loveshoot in de winter: overal sneeuw!

Op de bijzondere dag van Merel en Meri in februari ligt er ineens een dik pak sneeuw. Wat een feest! Zo’n weersomstandigheid vergeet je natuurlijk nooit meer, op zo’n speciale dag. We beginnen de dag bij Merel en Meri thuis, met een kop thee op de bank. Een relaxte sfeer hangt er de hele dag: zo ziet het mooie stel het graag. We maken binnenshuis wat loveshoot foto’s, maar besluiten dan om naar buiten te gaan. De sneeuw moet op de foto! Zeg nu zelf: hoe vaak krijg je hier in Nederland de kans om zo’n unieke loveshoot in de winter te houden?

Loveshoot koppel in huis - fotografie stel in huis - professioneel fotograaf Utrecht

Winterjassen aan, en gaan. Koud is het natuurlijk wel, dus we besluiten om een klein beetje op te schieten en af en toe een stukje te lopen, om rode neuzen en handen wat voor te zijn. Het winterse licht is helder, wat voor een fraai resultaat zorgt. Ik vraag Merel en Meri tijdens de verlovingsshoot om elkaar vast te houden, te lachen en te kletsen – en eigenlijk vooral te doen alsof ik er niet ben. De ontspannen sfeer zorgt voor liefdevolle beelden.

Loveshoot in winter - sfeervolle koppelfotografie

Trouwfotografie voor een kleine bruiloft

Na een klein uurtje in de kou te hebben gefotografeerd voor de loveshoot, haasten we ons naar het Stadhuis in Arnhem. Hier vindt de trouwceremonie plaats, die ik als bruiloftfotograaf voor Merel en Meri mag vastleggen. Merel en Meri kleden zich gauw om, de gasten nemen plaats op de bankjes. Tijdens de ceremonie worden er mooie woorden gedeeld, en is het tijd om het ja-woord uit te spreken. Een dierbaar moment!

Fotografie bruiloft Arnhem - professioneel trouwfotograaf voor liefdevolle foto's
Trouwfotografie Arnhem - professioneel bruiloftfotograaf voor sfeervolle beelden

Fotografie trouwceremonie: bijeenkomst na afloop

De kleine bruiloft wordt afgesloten met een bijeenkomst in de hal van het Stadhuis. Een uitgelezen moment om cadeaus uit te delen, na te praten en de dag te vieren. Uiteraard schiet ik hier als trouwfotograaf tevens wat kiekjes van. Ook maken we groepsfoto’s, om nog eens alle gasten samen op de foto te zetten. Zo is het plaatje compleet!

Het was een prachtige, winterse dag. Merel en Meri, bedankt dat ik als fotograaf jullie intieme bruiloft mocht vastleggen. Ik heb ervan genoten! Ben of ken je iemand die op zoek is naar een fotograaf voor een bruiloft? Ik leg het graag vast: neem gerust contact op.

Bekijk meer • fotografie tekstovercontact

Volg Anna Schouten – Tekst & beeld op • InstagramFacebookBloglovin’

Heb je de vorige blogposts al gezien?
2020 | Recap van mijn eerste jaar als fulltime freelance tekstschrijver en fotograaf
Productfotografie | Festivalbox

Vergelijkbare berichten