Verloofd | Lars en Auke

Op 7 september is dit mooie stel getrouwd! Ik mocht erbij zijn als bruiloftfotograaf. Maar nog voor ik de foto’s van de grote dag laat zien, deel ik beeld van een fotoshoot die we vooraf hielden. Op een fraaie zomerdag, een aantal weken voor de bruiloft. Om alvast wat te oefenen, en om ook foto’s samen te hebben zonder trouwkleding. Wel zo leuk, voor de afwisseling.

Loveshoot verlovingsshoot Utrecht

Tussen de bomen

Lars, Auke en ik wandelen een stuk door de woonplaats, op zoek naar verschillende omgevingen om foto’s te maken. Lang zoeken is niet nodig: al snel vinden we fotogenieke plekken. Grote bomen met mooie hangende takken – waarbij ik het niet kan laten om de vraag te stellen of ze zo dicht mogelijk tegen die boom (en natuurlijk tegen elkaar) aan willen kruipen. Dat geeft zulk mooi beeld, met de bladeren langs de gezichten.

Een verlaten treinspoor

Daarna lopen we door naar een verlaten treinspoor: een beeldschone locatie voor een fotoshoot. Het gras groeit er wild, wat het uitzicht extra mooi maakt. Wat heen en weer lopen, balanceren op de rand van de rails. En aan het eind? Nog even optillen!

Een dansje wagen

Vervolgens komen we bij een weiland met schapen – over fotogenieke locaties gesproken. De zon gaat steeds een stukje verder onder, en zorgt voor een warme tint op de foto’s. Tijd om een danspasje te wagen, om elkaar vervolgens breed lachend aan te kijken.

Hond Guus gaat mee

Ten slotte gaat de hond Guus nog even mee op pad: de fotosessie is niet compleet zonder hem! Zo’n energiek beestje zorgt voor vrolijke foto’s. En met een boomrijke omgeving in de buurt, is het plaatje rond.

Benieuwd naar de foto’s van de grote dag? Hier vind je de bruiloftfotografie die ik deed voor Lars en Auke.

Op zoek naar een fotograaf voor jouw verloving, bruiloft of voor andere dierbare momenten? Heel leuk, neem contact met mij op

Bekijk meer • fotografie tekstovercontact

Volg Anna Schouten – Tekst & beeld op • InstagramFacebookBloglovin’

Heb je de vorige blogposts al gezien?
Reis | Roadtrip door Italië
Bruiloft | Floranne en Roos

Gerelateerde berichten

Vergelijkbare berichten